0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Rijschool Utrecht
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een rijschool in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een rijschool die werkzaam is in Utrecht

Theorie examen halen in Utrecht

Voordat je praktijk examen mag doen, moet je eerst je theorie examen halen. Dit examen is een jaar geldig. Door theorielessen te nemen bij de door ons aangedragen professional uit Utrecht verhoog je je slagingskans. Zij bieden online cursussen aan. Je krijgt een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je kunt inloggen wanneer je maar wilt. Via de online cursus leer je alles aan de hand van voorbeelden en een gesproken uitleg. Tevens kun je alvast oefenexamens maken zodat je direct kunt zien welke theorie je wel en niet goed onder de knie hebt. Wil je liever aan de hand van een boek of cd-rom leren? Ook dat kan. Vraag naar de mogelijkheden bij je rijschool in Utrecht.

Wat houdt een theorie examen precies in?

Een theorie examen bestaat uit twee onderdelen met veelal meerkeuzevragen. De vragen van het ene onderdeel hebben betrekking op gevaarherkenning. Van dit onderdeel moet je minimaal 13 van de 25 vragen goed hebben. Het andere onderdeel bevat vragen over verkeersregels en verkeersinzicht. Hier moet je minstens 35 van de 40 vragen goed beantwoorden. Door veel te oefenen raak je gewend aan de vraagstelling en weet je precies welk soort vragen je kunt verwachten. Voor meer informatie over het halen van je theorie examen in Utrecht kun je vrijblijvend contact opnemen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606