0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Rijschool Utrecht
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een rijschool in Utrecht?

Wij brengen u snel in contact met een rijschool die werkzaam is in Utrecht

Met succes afrijden in Utrecht

Bij de door ons aangedragen professional ben je verzekerd van deskundige begeleiding bij het halen van je rijbewijs. De professionele rijschool-instructeurs beschikken over jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste regels en wetgevingen. Heb je genoeg rijlessen gehad? Dan ben je klaar om af te rijden. Uiteraard wil iedereen het liefst in één keer slagen, zij vragen dan ook pas een examen aan als ze denken dat je er echt klaar voor bent. Treur echter niet als je zakt, weinig mensen slagen in één keer. Wil je afrijden bij je rijschool in Utrecht of omgeving van Utrecht? Zoek dan niet verder.

Afrijden, en dan?

Ben je geslaagd? Gefeliciteerd! Je krijgt een bewijs mee dat je moet laten zien bij het gemeentehuis. Vervolgens wordt daar een rijbewijs voor je aangemaakt. Als beginnende bestuurder krijg je een puntenrijbewijs die je vijf jaar houdt. Iedere keer als je een verkeersovertreding begaat, gaat er een ‘punt’ van je puntenrijbewijs af. Na drie punten wordt deze ingevorderd. De overheid heeft deze regeling ingesteld met de gedachte dat beginnende bestuurders zo minder snel een verkeersovertreding begaan. Wil je meer weten over afrijden in Utrecht? Of direct een afspraak maken voor je eerste rijles? Neem dan vrijblijvend contact op.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606